03.03.17

Interpack 2017

4 -10 mei, Düsseldorf

TP80 HE FAST picker ideaal voor primaire verpakking

Stericlean robots automatiseren kritieke manipulaties in isolator en cleanroom omgevingen

TX2 nieuwe robotgeneratie voor printen en verpakken

Welkom op Interpack 17

Interpack is het niet-te-missen evenement van het jaar voor de voeding, zoetwaren, bakkerij, farmaceutische, cosmetische en non-food industrie. Exposanten van over de hele wereld tonen er hun oplossingen en innovatieve concepten voor de diverse en sterk gepersonaliseerde behoeften van de verpakkingsindustrie.

Bezoek Stäubli op stand F03 in hal 16

Tijdens Interpack (4-10 mei) toont Stäubli Robotics innovatieve en visionaire oplossingen voor elk type verpakkingstaken. Op de stand kunnen bezoekers de voordelen van de ultra snelle en hoog performante robots beoordelen.

Hogere productiviteit voor uw verpakkingsproces

De TP80 FAST picker is een perfect voorbeeld van wat Stäubli bedoelt met “high speed”. De machine haalt tot 200 picks per minuut en dit omvat ook speciale versies met een 200 mm Z-lift of met food-grade smeermiddel. In Düsseldorf kunt u de robots pick & place handelingen zien uitvoeren in extreem snelle sequenties wat nieuwe mogelijkheden biedt voor cyclustijden.

Voor toepassingen in de gevoelige voedings- en farmaceutische industrie, toont Stäubli speciaal aangepaste robotmodellen waaronder de HE en stericlean versies. Terwijl de HE varianten perfect compatibel zijn met de gangbare reinigingsprocessen in de  voedingsindustrie, kunnen de stericlean robots werken in steriele productie-omgevingen.

U kunt er ook ontdekken wat de snelste veilige robots ter wereld (TX2 generatie) te bieden hebben op vlak van Industry 4.0 en mens-robot samenwerking. Bezoek onze stand en bekijk de recentste automatiseringsoplossingen voor al uw handling en verpakkingstaken. Tot in Düsseldorf!