20.02.17

125 jaar Stäubli

Betrouwbare innovatie sinds 1892

In 2017 viert Stäubli een mijlpaal in zijn rijke geschiedenis. 125 jaar geleden werd in 1892 een kleine werkplaats opgericht bij het meer van Zürich die sindsdien is uitgegroeid tot een internationale groep met 12 productielocaties en business units in 29 landen op alle werelddelen.

Stäubli levert innovatieve mechatronicaoplossingen voor een hogere productiviteit aan alle industriële sectoren. Onze verbintenis voor kwaliteit, service en uitmuntendheid blijft onze visie van het bedrijf vormgeven naarmate we naar de toekomst kijken.

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze werknemers en klanten te bedanken. Zij zijn het die ons succes mogelijk maken.

Over Stäubli
Stäubli is een leverancier van mechatronicaoplossingen met drie afzonderlijke activiteiten: Textiel, Connectoren (zowel voor vloeistoffen als elektriciteit) en Robotica. Met meer dan 4.500 personeelsleden genereert het bedrijf een jaarlijkse omzet van meer dan 1,1 miljard Zwitserse frank. Oorspronkelijk opgericht in 1892 als een kleine werkplaats in Horgen/Zürich is Stäubli vandaag de dag een internationale groep met hoofdkantoor in Pfäffikon, Zwitserland.