Stäubli Connectoren – voor al uw koppelingsbehoeftes

Stäubli is een vooraanstaande producent van snelkoppelingssystemen voor alle vloeistoffen, gassen en electriciteit.  Deze standaard of specifieke producten (enkelvoudige of meervoudige connectoren, werktuigwisselaars, matrijswisselsystemen) combineren performantie, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Vloeistoffen en gassen

Stäubli connectoren worden ingezet voor een brede waaier aan vloeistoffen en gassen, werkdruk, werktemperatuur en specifieke werkomstandigheden.
Typische applicaties met perslucht, gassen, hydraulica en alternatieve energië.

Werktuigwisselaars
Een compleet gamma van werktuigwisselaars die een geoptimaliseerde productiviteit combineren met een hoge graad van veiligheid.

Electriciteit
Stäubli Electrical Connectors, voorheen Multi-Contact, ontwikkelt en produceert electrische connectoren voor vermogens- en data transfer, glasvezel, coaxiale toepassingen en photovoltaïsche panelen.


Veiligheid en milieu
Pollutievrij en betrouwbaar, Stäubli connectoren voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.
Stäubli’s veiligheids mechanisme voorkomt vele ongevallen op de werkplaats.  De clean-break technologie, gebruikt in de meeste productgroepen, helpt werkomgevingen proper te houden.  Klanten in een brede waaier van industrieën rekenen op Stäubli’s oplossingen en diensten : automobiel, spoorwegen, staal, chemische nijverheid, vliegtuigbouw, defensie, elektronische koelsystemen, nucleaire nijverheid, plastic, motorsport en meer.

Verkoopskantoor

Contacteer onze commerciële afdeling.

Klantendienst

Tot uw dienst voor elke vraag over onze producten en diensten.

Productengamma

Raadpleeg ons volledig productengamma : één- en meervoudige connectoren, werktuigwisselaars, matrijswisselsystemen.